Cu o permanenta preocupare in adoptarea celor mai noi concepte in domeniu si imbunatatirea continua a produselor sale, Impro lanseaza o noua versiune a soft-ului Access Portal. Access Portal s-a impus deja ca un leader in sisteme de control acces si este larg acceptat de catre piata sistemelor de securitate in Romania. Imbunatatirile aduse vin sa consolideze aceasta pozitie. Software upgrade este GRATIS!

 

HARDWARE VIRTUAL

Aceasta functie avansata permite configurarea unui obiectiv cu echipamentele (hardware) necesare inainte de a merge in obiectiv. La PIF in obiectiv echipamentele virtuale sunt inlocuite de cele reale deja instalate.

AP BASIC GRATIS IMBUNATATIT

Limitele versiunii gratis AP Basic au crescut. Prin cresterea numarului de usi  de la 8 la 100, a numarului de grupuri de acces si rapoarte, acest soft devine atractiv si pentru sisteme mari.

CONTROL DE LIFT

Este un modul dedicat care permite o configurare usoara a accesului la etaje din lift.

FIRMWARE UPGRADE TOOL

Acest modul a fost complet re-proiectat pentru o mai simpla identificare si upgradare a echipamentelor din sistem. Usor de folosit si rapid!

BATCH OPERATIONS

Un wizard este disponibil pentru usoara configurarea in loturi (batch) a unor sarcini precum: inrolarea de persoane in grup, upgradarea datelor personale, alocarea de drepturi de acces.

ALTELE

  • Configurarea Web server a fost simplificata
  • Diagnostic server: vizualizare grafica a incarcarii aplicatiei
  • Integrare in SQL: o noua tabela permite dezvoltatorilor crearea si actualizarea de persoane folosind SQL in loc de API
  • Dashboard: un ecran “public” vizualizat de catre toti utilizatorii
  • Noi rapoarte au fost adaugate