De la inceputuri modeste, Romsa a crescut an de an afirmindu-se astazi ca un furnizor important pentru solutii de control acces in Romania. Beneficiind de o calitate deosebita a produselor si de suportul direct si continuu al producatorului Impro Technologies, am reusit sa oferim clientilor nostri sisteme de control acces competitive si fiabile cu asistenta tehnica necesara. Daca este sa privim peste aceasta perioada, pornind de la familia Flexi-Scan in anii ’90 la familia IXP si cel mai recent la Access Portal, sistemele Impro au cunoscut o continua evolutie tehnologica si calitativa.

ROMSA Logo

In acest interval, Romsa a furnizat in Rominia peste 1000 de sisteme de control acces cu peste 200 000 de carduri. Avem clienti care ne-au ramas fideli in toata aceasta perioada si a caror sustinere o apreciem in mod special. In mod constant, noi firme sunt interesate de solutiile noastre, ceea ce confirma increderea in calitatea produselor si serviciilor oferite.

La aceasta aniversare, dorim sa multumim tuturor colaboratorilor nostri si sa ii asiguram in continuare de intreaga noastra sustinere pentru urmatorii 20 de ani!