Impro lanseaza un nou modul de usa S4, cititor SIR si card compatibile cu gama Access Portal. Acest produs vine sa largeasca gama de aplicatii a sistemului Access Portal prin caracteristici noi.

COST REDUS

Un cluster controller CC, doua module de usa S4 si opt cititoare SIR grupate impreuna pot controla pana la opt usi bidirectionale. Comparativ cu folosirea de module si cititoare Wiegand, noul produs conduce la costuri reduse.

INSTALARE SIMPLA

Pana la opt usi pot fi controlate dintr-un controler in carcasa si sursa de alimentare. Cititoarele se conecteaza la modulul S4 pe S-Bus, trei fire la max.150m de modul. Acestea conduc la reduceri importante ale costurilor de instalare.

SECURITATE SPORITA

Cardurile folosite sunt criptate. Comunicatia intre cititor si card este codificata cu o cheie de securitate. Acesta tehnologie previne copierea frauduloasa a cartelelor (cloning).

COMPATIBILITATE

S4 este compatibil cu toate versiunile de soft Access Portal. Noile cartele, specifice acestui produs sunt compatibile cu intreaga gama de cititoare Impro si 3rd party specificate.

ALTELE

  • Functionare off-line: cand comunicatia intre controler si server este intrerupta
  • Conectarea cititoareleor pe S-Bus: stea, lant sau mixt la max. 150m de controler
  • Prezentare: module in carcasa de plastic sau 1xCC+2xS4 in carcasa metalica cu sursa